Announcement

Collapse
No announcement yet.

Search Result

Collapse
5 results in 0.0109 seconds.
Keywords
Members
Tags
wire feed x
  •  

  • BigRedfish6
    started a topic Fused wire at liner

    Fused wire at liner

    We have had our miller for about a year now and haven't used it much over winter but had it out this weekend building a 3x5 lawn cart trailer for the mower. During welding two times the wire stopped feeding mid stream and it was fused to the liner back in the machine as it enters(see photo attached)....
    See more | Go to post

  • Troubleshooting Millermatic 252 MIG (Wire Is Not Feeding)

    HI everybody, IM NEW to arc welding. My miller is fresh off the Pallet and I followed the instructions for setting up to the best of my ability. The general problem is the wire is not feeding. In detail, the wheels are not even attempting to push the cord through. My electrician installed the plug,...
    See more | Go to post

  • jlmtech
    started a topic Hobart Ironman 210 wire feed problem

    Hobart Ironman 210 wire feed problem

    I recently purchase a used ironman 210. Yesterday I was welding hot rolled steel 3/18 inch thick. All was working fine. The welder setting were 4 for volts and 40 for wire feed. Today, started to continue the project and the wire would not feed. I tried many things. The wire would start to feed at ...
    See more | Go to post
    Last edited by jlmtech; 06-09-2014, 01:51 PM. Reason: spelling

  • vandy1221
    started a topic 22a Wire feeder pulsing?

    22a Wire feeder pulsing?

    Hi All,
    I have an xmt350 with a 22A wire feeder, neither of which I have used for a year or so. Trying to get the mig working again and the wire feeder is kind of jamming. Not a steady feed. starts, stops, starts, etc.
    Being a bit of a rookie I'm not sure what else to look for. I released...
    See more | Go to post

  • Jayce_Bryant
    started a topic Millermaatic 212 auto-set

    Millermaatic 212 auto-set

    I am having problems with the wire feed on my millermatic 212 auto-set. The machine first started acting up a week ago when the wire feed didnt shut off. I pulled apart the trigger for the wire feed. The switch was operating properly when i did a continuity test with my muilitmeter, however i thought...
    See more | Go to post
Working...
X