Announcement

Collapse
No announcement yet.

Search Result

Collapse
6 results in 0.0068 seconds.
Keywords
Members
Tags
problems x
  •  

  • Miller Trailblazer 302 G Kohler Low Hz from generator

    Hi all! I am new to this and have been reading all the helpful advise you all had to offer for a while now.

    So I just bought a second Trailblazer 302 G w/ Kohler (Manual says its a July 2005 model) that did not start for $650. I spent some with it and got it to run however this is when...
    See more | Go to post

  • pinche cacahuate
    started a topic 12vs problems

    12vs problems

    Hello everyone, I'm new to the forum and hoping that you guys are willing to help me with my issues. I have a 12vs that I'm running of a trailblazer 302 and cant get it to maintain an arc. I'm using .045 solid wire with 75/25 at it suggested setting and the wire wont arc, it turn red hot, breaks off...
    See more | Go to post

  • pinche cacahuate
    started a topic 12vs problems

    12vs problems

    Hello everyone, I'm new to the forum and hoping that you guys are willing to help me with my issues. I have a 12vs that I'm running of a trailblazer 302 and cant get it to maintain an arc. I'm using .045 solid wire with 75/25 at it suggested setting and the wire wont arc, it turn red hot, breaks off...
    See more | Go to post

  • johnvega69
    started a topic millermatic 250x problems

    millermatic 250x problems

    I have a millermatic 250x mig welder I purchased several years back, new. Having problems with the output voltage suddenly raising very high while welding.. normally have it set around 19-20v but spikes really high causing a huge arc.. I voltmeter tested the output of +26v with load (arc) and higher...
    See more | Go to post

  • 99problems
    started a topic Syncrowave 200 control problems

    Syncrowave 200 control problems

    I have a 5 year old Syncrowave 200, and over the last year and a half I've experience intermittent to now permanent malfunctions. Earlier (after warranty expired) I got the Help-11 screen, and I traced that down to 'tin whisker' problems whereby I fixed it by running a heat gun over the board. I did...
    See more | Go to post

  • Mindy
    started a topic Hi Everybody!

    Hi Everybody!

    Regards! Today my classmates were proposing to investigate about de environmental problems when you're using the "Dialarc 250/250P AC/DC", or another kind of machine AC/DC, i hope you'll help me, i'm gonna check the forum every day, I'm waiting for your answers!
    See more | Go to post
Working...
X