Announcement

Collapse
No announcement yet.

User Profile

Collapse

Profile Sidebar

Collapse
Avatar
383welds
Junior Member
Last Activity: Today, 10:34 PM
Joined: 02-12-2015
Location:
  •  
  • Filter
  • Time
  • Show
  • Source
Clear All
new posts

  • 383welds
    replied to Syncrowave 300 OCV weld problem
    Thanks for your Input. I have the service manual a d it explains how to test fc1,2 and the scrs so I guess that is next on my list....

    Today I went out and again. I turned it on and volt meter goes right to 80 like it should and I can stick and tig weld aluminum the only catch is I cant...
    See more | Go to post

    Leave a comment:


  • 383welds
    replied to Syncrowave 300 OCV weld problem
    Thanks but like I mentioned in the original post I already tried that. It doesnt weld in ac but DC I get some voltage but not much...
    See more | Go to post

    Leave a comment:


  • 383welds
    replied to Syncrowave 300 OCV weld problem
    Update today went back out to the shop fired it up and it has 80v on the ocv meter and it actually is reading 80v with a multimeter where last night once and a while it was reading 80v on the meter but actually 150v. Machine runs fine until I switch on high freq. Then it drops back to 40v and does not...
    See more | Go to post

    Leave a comment:


  • 383welds
    started a topic Syncrowave 300 OCV weld problem

    Syncrowave 300 OCV weld problem

    So i bought an older syncrowave 300 believe it's a 1989 model about 7 years ago. Ran great for a long time then AC quit. I changed hi freq board and it ran great for the last 4 years no issues. Last week I noticed my shop lights started to flicker which they never did even when running with the hi freq...
    See more | Go to post
    Last edited by 383welds; 07-30-2020, 11:24 PM.
No activity results to display
Show More
Working...
X