Announcement

Collapse
No announcement yet.

Pakmaster xl100 plus error Light

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • ryanjones2150
    replied
    Try doing the same thing to fix it that you did last time.

    Leave a comment:


  • jmz
    replied
    Temperature light came back on today . It came on when I first turned the machine on . It did go out for about a minute and now its on again. Any ideas as to what is going on ?

    Leave a comment:


  • aametalmaster
    replied
    Glad we can help. Stay in touch...Bob

    Leave a comment:


  • jmz
    replied
    Yes. The only thing I did was unplug all the connections and re plug them . Don't know if that did it , but the light didn't come back on yesterday evening. I'll cut with to more in the next few days. Thanks for your response.

    Leave a comment:


  • aametalmaster
    replied
    Originally posted by jmz View Post
    Well. Went out to my shop and turned it on . Temp light is off.
    And now it works?...Bob

    Leave a comment:


  • jmz
    replied
    Well. Went out to my shop and turned it on . Temp light is off.

    Leave a comment:


  • jmz
    replied
    It's not working. I also verified the input voltage was correct .
    Last edited by jmz; 04-20-2020, 11:57 AM.

    Leave a comment:


  • aametalmaster
    replied
    And now it works or doesn't work?...Bob

    Leave a comment:


  • jmz
    started a topic Pakmaster xl100 plus error Light

    Pakmaster xl100 plus error Light

    The yellow high temp light came on the other day . I was cutting very light with it. I'm pretty sure it was not hot. I also let it sit unplugged for a long time. Any help would be appreciated.
Working...
X