Announcement

Collapse
No announcement yet.

Pakmaster xl100 plus error Light

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Pakmaster xl100 plus error Light

    The yellow high temp light came on the other day . I was cutting very light with it. I'm pretty sure it was not hot. I also let it sit unplugged for a long time. Any help would be appreciated.

  • #2
    And now it works or doesn't work?...Bob
    Bob Wright

    Comment


    • #3
      It's not working. I also verified the input voltage was correct .
      Last edited by jmz; 04-20-2020, 11:57 AM.

      Comment


      • #4
        Well. Went out to my shop and turned it on . Temp light is off.

        Comment


        • #5
          Originally posted by jmz View Post
          Well. Went out to my shop and turned it on . Temp light is off.
          And now it works?...Bob
          Bob Wright

          Comment


          • #6
            Yes. The only thing I did was unplug all the connections and re plug them . Don't know if that did it , but the light didn't come back on yesterday evening. I'll cut with to more in the next few days. Thanks for your response.

            Comment


            • #7
              Glad we can help. Stay in touch...Bob
              Bob Wright

              Comment


              • #8
                Temperature light came back on today . It came on when I first turned the machine on . It did go out for about a minute and now its on again. Any ideas as to what is going on ?

                Comment


                • #9
                  Try doing the same thing to fix it that you did last time.

                  Comment

                  Working...
                  X