Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dynasty 200dx help 01

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • welderboyjk
    replied
    There was a glimmer of joy but not enough. After doing a reset it would stay on without coding in stick mode. As soon as the preflow timer was done in tig it would code.
    I'll be calling tomorrow.

    Leave a comment:


  • H80N
    replied
    Originally posted by welderboyjk View Post
    I'll try that this evening. Have my fingers crossed that's it's something easy!
    If No Joy from the reset tonight.... call

    Miller TIG Support - 920-735-4356 or 1-800-4-A-Miller (1-800-426-4553)

    Leave a comment:


  • welderboyjk
    replied
    I'll try that this evening. Have my fingers crossed that's it's something easy!

    Leave a comment:


  • H80N
    replied
    Originally posted by welderboyjk View Post
    No I have not. Does that occasionally help?
    Can't hurt

    See Section 5-18
    Last edited by H80N; 01-17-2017, 08:56 AM.

    Leave a comment:


  • welderboyjk
    replied
    No I have not. Does that occasionally help?

    Leave a comment:


  • H80N
    replied
    Originally posted by welderboyjk View Post
    I have a Dynasty 200 that was running along happily about 140 amps dc and suddenly quit. Help 01 was displayed. Turning off the machine and restarting it doesn't help. From what I read this is going to be expensive but I was hoping there may be a glitch that is easily fixed. There were no funny smells, smoke or odd behavior. It just died. Unhooking everything, turning it on and setting the output to stick and the contactor to on throws it into help 1 as soon as the output turns on. I know it an older machine but I bought it when it was almost new with under 1 hr on the clock.
    The specifics are;
    S#LH140065L
    Hours 16h 18m
    Arc starts 11,500 or so
    Software 221 136
    Again, I don't see anything obviously scorched and there aren't any burnt electronic smells.
    Pics to follow....
    Manual

    https://www.millerwelds.com/files/ow...O2240P_MIL.pdf



    Have you done a reset to factory defaults...???

    Leave a comment:


  • welderboyjk
    replied
    Anyone have any pointers please?

    Leave a comment:


  • welderboyjk
    replied

    Leave a comment:


  • welderboyjk
    started a topic Dynasty 200dx help 01

    Dynasty 200dx help 01

    I have a Dynasty 200 that was running along happily about 140 amps dc and suddenly quit. Help 01 was displayed. Turning off the machine and restarting it doesn't help. From what I read this is going to be expensive but I was hoping there may be a glitch that is easily fixed. There were no funny smells, smoke or odd behavior. It just died. Unhooking everything, turning it on and setting the output to stick and the contactor to on throws it into help 1 as soon as the output turns on. I know it an older machine but I bought it when it was almost new with under 1 hr on the clock.
    The specifics are;
    S#LH140065L
    Hours 16h 18m
    Arc starts 11,500 or so
    Software 221 136
    Again, I don't see anything obviously scorched and there aren't any burnt electronic smells.
    Pics to follow....
Working...
X