Announcement

Collapse
No announcement yet.

millermatic 300 issue

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • jesco012
    replied
    so I took the lead and handle apart didn't notice anything and just made sure it was all put back together turn on the machine and it works fine. Is it possible that the input phase is going out and is cutting on and off or would it just go completely out. Thanks for the help.

    Leave a comment:


  • cruizer
    replied
    Well, either you lost a input phase,as it's a 3 phase machine, or your gun handle has come away from the cable conduit.

    Leave a comment:


  • H80N
    replied
    Originally posted by jesco012 View Post
    I have a millermatic 300 mig welder and everything seems to run fine, except when you go to actually weld it will arc and then start curving the wire like it has a bad ground or something and all the repair shop are about a 2 month lead time has anyone experienced this
    Could you post the serial number PLS....
    There are many versions of the MM300...

    https://www.millerwelds.com/support/manuals-and-parts

    Last edited by H80N; 11-17-2015, 02:01 PM.

    Leave a comment:


  • jesco012
    started a topic millermatic 300 issue

    millermatic 300 issue

    I have a millermatic 300 mig welder and everything seems to run fine, except when you go to actually weld it will arc and then start curving the wire like it has a bad ground or something and all the repair shop are about a 2 month lead time has anyone experienced this
Working...
X