Announcement

Collapse
No announcement yet.

Search

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Search

    It seems to me the search engine is not retroactive to include the old forum format. I have searched for my old posts concerning the Dynasty 200 and water cooler as well as the Big Wind Elite review and several other topics. So far, regardless of options I choose, only the new format posts are showing up. Is anybody else having this problem?

  • #2
    Hey Hawk,

    Went through and had a look myself and I found that if I entered in a keyword search then no results seemed to come up (haven't posted in the new look forum yet, can't say I like the colours, white text contrasted nicely on the blue background for those of us who have had a couple of flashes!).

    Although I did find that if I looked for all of my own posts just using my user name then all of the old topics did come up. All I can think of is that there must be a coding glitch with the search code or the database field names have been modified. Anyway, enough techno babble, bring on the HAZs, the GMAWs, the GTAWs, the MMAWs, I could go on!
    Andy249
    "Its the way it spatters that matters!"

    Comment


    • #3
      it's a site problem

      you can go to the user cp and hit the list subscription it will give you everything you are in.
      hope that helps for now im shoure they will get it fixed or shoot it and go back to the old.
      thanks for the help
      ......or..........
      hope i helped
      sigpic
      feel free to shoot me an e-mail direct i have time to chat. ja[email protected]
      summer is here, plant a tree. if you don't have space or time to plant one sponsor some one else to plant one for you. a tree is an investment in our planet, help it out.
      JAMES

      Comment

      Working...
      X